طراحی ویلای ساحلی Mosman توسط گروه معماری SAOTA

این ویلای زیبا و جسورانه، برروی دامنه‌های Mosman سیدنی، دارای چشم‌اندازی بی‌نظیر، در آب و هوای عالی استرالیا واقع شده؛ که توسط شرکت SAOTA برای یک خانواده‌ی جوان اهل سیدنی طراحی شده است. SAOTA یک شرکت بین‌المللی است که این اولین پروژه‌ی آن‌ها در استرالیاست. SAOTA در طراحی ویلای ساحلی
Mosman با گروه معماریTDK به عنوان تیم اجرایی در استرالیا همکاری کرد.

طراحی ویلای ساحلی Mosman
نمای بیرونی ویلای ساحلی

Saota در مورد این همکاری می‌گوید:
« TDK به عنوان مدیر اجرایی، ارتباط نزدیکی با مشتری داشتتند و اطمینان حاصل کردند که طراحی SAOTA بی‌نقص اجرا شود. خلاقیت و تعهد آن‌ها یک عامل کلیدی برای موفقیت این پروژه بود.»

برای دکوراسیون داخلی، استودیوی طراحی Alexandra Kidd Design موفق به ایجاد فضاهای پیچیده و در عین حال مدرن در داخل بنا شد.

چشم انداز ویلای ساحلی

سبک این ویلا ذاتاً پیچیده است. در طراحی ورودی ویلا، علاوه بر تاکید به اصل دعوت کنندگی، از پتانسیل چشم‌انداز بندر سیدنی نیز استفاده شده است.

آنچه که باعث منحصر به فرد شدن این ویلا می‌شود، موقعیت سایت و مناظر مجاور آن است. دلیل اصلی پلکانی ساختن بنا، هم سطح نبودن آن با خیابان اصلی، توجه به حریم شخصی و خصوصی سازی فضاهای ویلاست.

چشم انداز ساحلی:

این نمونه از طراحی ویلای ساحلی به گونه ای است که فضای اصلی ، به دو چشم اندازساحل از سمت شرق و باغی خصوصی از سمت غرب احاطه شده است. این فضا را سنگ‌هایی بزرگ (که یک عنصر طبیعی است) حفاظت می‌کند.

تاکید بر حضور عنصر آب در طراحی ویلای ساحلی:

ویلا از دو خیابان قابلیت دسترسی دارد. ورودی مهمان از خیابان بالا و ورودی اختصاصی و پارکینگ از خیابان پایین. از سمت ساحل و آب، تاکید بر روی نمای سنگی ساختمان است، اما نمای ساختمان از سمت خیابان تاکید بر سبک و رنگ آن دارد.

مهمان‌ها از طریق پلی که از روی باغ ساختمان می‌گذرد، به در چوبی ورودی می‌رسند و وارد می‌شوند. که این طبقه، شامل فضاهای باز و منعطف با کاربری‌های متفاوت مانند اتاق استراحت، سالن پذیرایی و سالن غذاخوری است. همچنین اتاق خواب‌هایی که مشرف به تراس اصلی این بنا هستند. یک آب کم عمق و سطحی که لبه‌ی اصلی این طبقه را به تراس اصلی پیوند می‌دهد و نمادی از موقعیت سایتی است که ویلا در آن قرار گرفته( اشاره به آب و بندر).

در طبقه‌ی پایین‌تر، یک فضای نیمه باز طراحی شده که به طور مستقیم به استخر هدایت می‌شود و در کنار آن یک جکوزی نیز وجود دارد. رنگ تیره‌ی گرانیت استخر نیز به آن هویت منحصر به فردی بخشیده است.
فضای نیمه پوشیده (نیمه باز) کنار استخر، مکان مناسبی برای استفاده و جذب گرمای خورشید در فصل زمستان است. حس پیوستگی با بندر و ساحل از طریق استفاده از آب در دو سطح(طبقه) از ویلا، افزایش یافته است.

جزئیات طراحی ویلای ساحلی

استفاده از متریال طبیعی منطقه:

در سرتاسر طراحی داخلی ویلا، از متریال بتن دست نخورده ترکیب شده با شن و ماسه استفاده شده است. در این منطقه، این سنگ طبیعی به وفور در معماری معاصر استفاده شده است.

پیشنهاد میشود: طراحی داخلی و سبک های محبوب دکوراسیون خانه و ویلا

طراحی ویلای ساحلی زاویه دار:

در طراحی ویلای ساحلی Mosman ، از سیستم لایه‌ای و ایجاد زاویه و شکست در حفظ حریم خصوصی استفاده شده است. پنجره‌های برنز زاویه‌دار، برای به حداکثر رساندن استفاده از چشم انداز،در حالی که حداقل دید و دسترسی از بیرون به داخل ویلا باشد، طراحی شده‌اند.

علاوه بر فضاهای موجود و گفته شده، این ویلا شامل ۵ اتاق‌خواب، سونا، باشگاه، انبار نوشیدنی، و یک اتاق سینما است که از آخرین تکنولوژی صوتی و تصویری بهرمند است.

منبع: archdaily